Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 20 december 2008

Potensmedel ger kraftiga julgranar...

I somras var det snuddande nära att Washington Mutual Bank tvångsinlöst den enorma fastigheten därför att Holyfield inte klarade att betala ränta och amortering på ett lån på, med dagens dollarkurs, omkring 80 miljoner kronor. Holyfield boxas för att ha råd att bo kvar. De 109 rummen i Holyfields 5 000-kvadratmetersvilla på Evander Holyfield Highway ligger i Atlantas mest exklusiva förortsområde.

Var har Holyfields pengar tagit vägen? Han var god för en miljard men nu nästan bankrutt. Boxas han för att han inte har råd att sluta? Om det är sanningen är det tragiskt. Holyfield kommer att klara den här matchen - men förlora, men frågan är om det inte är mer än matchen han förlorar? Kan han besegra alla odds som han har emot sig? Hitta de bästa oddsen

Jag minns att han på väldigt amerikanskt manér tackade Jesus för sina segrar... Det märkliga är att han har nio barn, fd hustrur och kanske fler barn på sidan om som aldrig avslöjats, det verkar inte så likt Jesus livsstil...

Holyfield levde länge i skuggan av Tyson och har egentligen aldrig accepterats som en riktig "champ". De flesta menar att han aldrig skulle ha varit mästare om det inte vore för Tysons våldtäktsdom.

Det är mycket möjligt men trots allt är det en del av livet. Adriano skulle troligtvis kunna vara världens bäste fotbollsspelare, men som tittat lite väl djupt i glaset, eller Ronaldhino som har en böjelse för samba tex. Det betyder inte att Ronaldo inte är värd sin titel som världens bäste fotbollsspelare bara för att andra slarvat bort möjligheterna, detsamma gäller Holyfield. Han är en Champ och ska respekteras för det, måtte han vara en Champ även efter den här matchen...

Valujev ser ut som en Hulken, han behöver bara måla lite grönt på sig så är han Hulken, som klippt och skuren, eller Paolo Roberto?Volvos ägare Ford kommer att kunna dra nytta av många av de eftergifter som GM och Chrysler kommer att kräva från fordringsägare, underleverantörer, fackföreningar och handlare som delas av alla tre biljättarna, skriver Wall Street Journal på nätet.

"Ford är den klara vinnaren i det här spelet", säger Kimberly Rodgers, vid revisions- och konsultbyrån Grant Thornton, till WSJ.

Det var bara Italien som fattades. Förr eller senare måste Becks komma till landet som ser skönhet som ett värde i sig. Det spelar ingen roll hur Beckham lyckas för Berlusconi har redan vunnit med värvningen av Beckham.

Milan har under Berlusconis tid varit ett lag som varit suveräna med ligatitlar och Europacuptitlar eller ett lag som trots knapra framgångar revolutionerat med spektakulära nyförvärv likt Beckham. Han är också kronan på verket, juvelen i skattkistan.

Det stora problemet efter Beckham är vad ska Berlusconi kunna göra för att överträffa Beckham? De sportsliga framgångarna verkar inte komma precis i den ordning som han hoppats på. Hur ska han då lyckas hålla liv i Milans rykte? Vad kan vara mer sensationellt än Beckham? Det kommer att bli tufft även för Mr Maffioso...

Beckham då? Tja, det blir ett spektakel utan dess like och sportsligt kommer det att gå...sisådär.

B som i Be...rgman gjorde en tråkig miss annars hade han varit på pallen, det var synd. Fjärde stående skottet var ett skitskott.

Det var mycket gnäll från Anja idag, så brukar dåliga förlorare gnälla...

Julkul-aktiviteten för 15 kommunala förvaltningschefer i Umeå hos en boxningsklubb slutade med att två chefer golvades och fick åka ambulans till akuten...

Norrena på väg till Ryssland, jaha, han är ändå riktigt på dekis... Det komer bara att bli en vår i Ryssland sedan får han sparken och kommer till Elitserien...

Juniorkronorna klarade sig ganska bra, förlust med 4-2 kan ju bli bättre till JVM.

Scotts vinner ikväll men Larz Kristerz är coolast... men jag vill ju ha mina pengar tillbaka. Efter publiceringen att Scotts skulle till Melodifestvalen var det kört för alla andra. MelodifestivaloddsAnalysföretaget Redeye sänker sin rekommendation på telekombolaget Ericsson till avvakta, från tidigare köp.

Axier.SE - Nya analyser varje dag, följ utvecklingen av Ericsson, H&M, ABB, Lundin Oil mfl. Analyserna kommer innan handeln öppnar för dagen.

Redeye konstaterar att Ericssonaktien har klarat sig relativt sett bra under 2008 med en nedgång om endast 20 procent. Samtidigt finns det många argument både för att köpa eller sälja aktien och då risken i relation till avkastningen har blivit sämre sänks rekommendationen. Redeye anser bland annat att värderingen inte är speciellt låg och att osäkerheten om det fjärde kvartalet och 2009 är stor.

Potensmedel ger livskraftiga granar. Granplantor som gödslats med ämnet arginin får ett kraftigare rotsystem än andra granar. De blir därmed livskraftigare när de sätts ut i naturen, visar forskning vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) i Umeå.Se Dagens Spel av mig!

Se Dagens Spel av mig!

Läs dagens inlägg:
Skäms!
Utklassning...men fel vinnare
Villkorlig frigivning...
Bordell lockar med poesi
Mamma Mia!
Största bedrägeriet någonsin
Potelsmedel ger kraftiga granar...
Renblod, mums...
Sexigt i spåren?
Snicksnack!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!