Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

torsdag 11 december 2008

Saknar en avslutare av klass

Det är ganska uppenbart att United saknar en riktig killer nu när Ronaldo inte är i samma målform och Nistelrooy inte är med på skutan. Förvisso hade Man United vunnit matchen med ordinarie lag om de hade behövts, men det är sorgligt att se med spelare som Rooney, Tevez, Nani, Giggs, Scholes osv inte klarar av att vinna en sådan här match. Ålborg spelade bara för hedern (och ev UEFA-cup) någonting som inte Unitedspelarna gjorde. Men faktum kvarstår, Man United har ingen bra målskytt, trots Berbatov (har aldrig gillat honom när han var i SPURS), de skulle ha satsat på Huntelaar. Ålborg kan dock vara glada.

Varför fick inte Ramos ordning på Tottenham? Kanske gjorde han för stora förändringar och därmed blev det kaos. Jag som hängiven SPURS-supporter har gråtit floder under säsongen och tyvärr var det rätt att Ramos fick sparken. Tyvärr eftersom Ramos är en mycket duktig tränare. Han skulle ha satsat i år som ett "mellanår" och etablerat SPURS som UEFA-cup lag och sedan tagit sikte mot stjärnorna nästa år. Harry Redknapp är INTE mannen för Tottenham. Jag hoppas Ramos får ordning på Real Madrid

CL-lottningen ser hyperintressant ut. Vilka härliga möten det kan bli tex Manchester United-Inter eller Arsenal-Barcelona. Tänk Henry mot sitt förra lag... Drömlottningar måste var Panathinaikos, Sporting Lissabon och eventuellt Atletico Madrid och Lyon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!