Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

lördag 13 december 2008

Målfest? Nja...

Kommer det att bli målfest mellan dagens "stora" matcher? Tottenham - Manchester United anses vara en match som det kommer att spruta om. Det jag menar med målfest är mer än 2,5 mål. Det är inte otroligt. Tottenham brukar ge och ta en hel del. Mest brukar laget ge (väldigt generösa). Men faktum är att de senaste 5 matcherna mella lagen så har det inte varit så målrikt. Det är endast förra årets 0-4 smäll som är över 2,5 mål. Jag tror att det kommer att stanna vid 2-1, 1-1 eller 1-2 (Gud förbjude) som max. Första målskytt blir Pavlychenko och sista Darren Bent. Där emellan klämmer sig nån rödklädd benspakare och tofflar in ett mål... (spelas dock på egen risk).

Liverpool mot Hull känns inte spelvärd. Pittsburgh är inte alls lika bra på bortplan som hemma. Varning trots storsegern senast!

"El Classico" blir en hit. Spanska Ligan är klart roligast att titta på. De flesta matcherna är underhållande och det görs mycket mål. Framför allt de sämre lagen visar en bra bollkänsla och det är det som avgör mellan ligorna. Barcelona måste räknas som skyhöga favoriter eller "stjärtarna" som de kallas för, men ett nytänt Real kan överraska om de visar samma energi som mot Sevilla i andra halvlek. Faktum är att de blev otroligt bortdömda (!) med två solkara straffsparkar och en utvisning som aldrig hade inträffat om han hade blåst straff. Kan Real komma till ett kryss? 2-2? Annars blir det nog 2-1, 3-1 eller 3-2. Förtsa målskytt? Tja Eto?

Det är inte omöjligt att Real kan jaga ikapp om de får med sig en pinne eller tre ikvällens möte. Barcelona brukar få en svacka i januari-februari.


Måtte inte bingolotten få ett uppsving igen nu när svenska Spel minskar stödet...

Kolla in dagens spel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!