Bloggtoppen.se Sport Sport SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen Blogglista.se BlogRankers.com

söndag 28 december 2008

Nu måste det vända...

Enligt ryktena kommer Mansour bin Zayed Al Nahyan och hans utsände Khaldoon Al Mubarak att sopa rent på marknaden. Nu står vi i där inför ett transferfönster som strax ska öppnas, och Svennis skulle älskat att vara kvar i det Manchester City som under hösten kopplats samman med 47 (!) nya spelare. Han kunde fått vraka och välja bland fotbollsvärldens superstjärnor. Han kanske inte hade kunnat bygga ett storlag redan i vår, men möjligen till nästa säsong.

Om shejkerna kunde värva Robinho framför näsan på Chelsea efter att ha ägt Manchester City i ett par dygn känns det som om allt är möjligt.

Henrik Larsson till Marseille. Det är ryktet som den franska toppklubben har tröttnat på. Vi har inte pratat med Henrik, säger direktören José Anigo.

Först för dåliga för allsvenskan – i går övergavs IFK Norrköping i protest av sina egna fans. Anledningen till att supporterklubben Peking Fanz lägger ner verksamheten i samband med hemmamatcherna nästa säsong är förändringen av Idrottsparken, en protest för att klacken flyttas från ena långsidan till en kortsida.

På bänken senast. På bänken i dag. Martin Olsson har fått en tuff behandling av nye tränaren Sam Allardyce. Det kommer bli svårt, säger svensken. När Blackburn, näst sist i Premier League, spelade 0–0 mot Sunderland satt Martin Olsson på bänken under hela matchen. I matchen innan satt han på läktaren. Och i mötet med Manchester City idag sitter ytterbacken på bänken på nytt.

Rafa Benitez har siktat in sig på Glen Johnson, 24. Liverpools manager är beredd att lägga nio miljoner pund för högerbacken.

De allsvenska importerna kommer ofta från Sydamerika eller Afrika. Hammarby hittade sitt nyförvärv – i Moldavien. Vi hoppas att vi hittat ett guldkorn, säger klubbens informationsansvarige Urban Rybrink. Lång, stor, bra fysik, säker i positionsspelet men något långsam. Så beskrivs han, Hammarbys nye mittback Igor Armas. 21-åringen kommer från FC Zimbru och har valts till den moldaviska ligans bäste spelare. Han är även landslagsman. Det låter mycket skräckinjagande...Videospelare har ju inte slagit så väl ut.



Vilket totalt mörker med mina rader. Nu måste jag gå "all in" snart för att kunna sluta på plus på slutet här. Hitta de bästa oddsen

Birmingham saknar Sebastian Larsson och formen är lite si och så med. Förlust i senaste sexpoängsmatchen hemma mot Reading. Men vinst mot Ipswich några dagar senare. Nu kommer Swansea på besök, ett lag som har spelat sju (!) raka oavgjorda matcher, hemma som borta. Innan dess blev det förlust. Här blir det förlust igen...

Cardiff City är ett starkt hemmalag. Senaste tio hemmamatcher har endast lag som Wolves och Reading lyckats vinna eller ta poäng. Plymouth är tämligen tama borta, förlorade bla mot Doncaster. Det här ska Cardiff vinna.

AIK har sex raka hemmasegrar (8 med europaspel). Västerås har sju förluster av åtta möjliga på bortaplan... gissa själva...

Capeiro hemma SKA bara vinna mot Mullsjö. Näsatn lika statistik som matchen ovan.


84 Birmingham - Swansea - 1 - 1,60
86 Cardiff City - Plymouth Argyle - 1 - 1,65
96 AIK IBF - Västeras IBF - 1 - 1,10
97 Capeiro/Täby FC - Hide-A-Lite Mullsjö Ais - 1 - 1,15
-------------------------------------------------------------
Fyrling summa odds: 3,34 = ev vinst 3,34 X 100 kr = 334 kr



Newcastle visade lite geist innan matchen mot Wigan, men föll tillbaka i gamla synder. Nu har laget en motivationshöjare, speciellt Michael owen som vill visa att han ska tillbaka. Det blir en Michael Owen show som resulterar i överraskande seger. Hitta de hetaste spelobjekten

Jag har spelat på Bolton två gånger på raken utan lycka nu blir det tredje gången gillt...Wigan hemma låter ganska bra.

Jag vet inte om man ska sparka på en som redan ligger... Malmö är riktiggt illa ute och Troja är inget oävet hemmalag. Men nu måste Malmö skärpa sig så det blir en skön trepoängare...

Blackburn har ryckt upp sig, detsamma gäller Manchester City. Krossen mot Hull satt bra för laget. City är dock mycket svagare borta. Ett kryss för 3,40 tycker jag sr lockande ut. Jämför spelbolagen på nätet


69 Newcastle United - Liverpool - 1 - 4,00
71 Bolton - Wigan - 1 - 2,10
94 IF Troja/Ljungby - MIF Redhawks - 2 - 1,90
98 Blackburn - Manchester City - 3,40
---------------------------------------------------
Fyrling summa odds: 54,27 ev vinst = 54,27 X 10 kr = 543 kr


Saldo innan dagens spel: -68 kr




Se Dagens Spel av mig

Läsa Dagens Inlägg:

Där orden tar slut tar nävarna vid!
Jag vill bli bankrånare...
Förnedring...
Zlatan i årets lag!
Nu måste det vända...
Krock med haj och stressfraktur...
Min bostadshyra? Endast 800 000 i månaden...

2 kommentarer:

  1. insats: 200.00 SEK
    odds: 4.73
    vinst: 946.00 SEK
    datum evenemang typ SPEL resultat odds
    Sön 08-12-28 13:00 Newcastle - Liverpool
    Eng. Premier League 2 2 (1-5) 1.75
    Sön 08-12-28 13:00 Stockport - Leeds
    Eng. League One 2 2 (1-3) 2.70

    SvaraRadera
  2. Varför skriver ni "Videospelare har ju inte slagit så väl ut" i samband med texten om Igor? Om det är att han är en sådan ni antyder, så har ni fel. Han är välscoutad på plats.

    SvaraRadera

 



BloggRegistret.se Nätets bästa sajter!